TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Päivitetty 26. maaliskuuta 2019

YKSITYISYYS- JA EVÄSTEKÄYTÄNTÖ

Tämän sivuston omistaa ja sitä ylläpitää Multibrands Digital CY Ltd (tästä eteenpäin Multibrands), joka on rekisteröity Kyprokselle rekisteröintinumerolla HE-166719. Multibrands kerää tietoa yhteisen tietosuoja-asetuksen eli GDPR:n sekä muiden mahdollisesti vaikuttavien tietosuojalakien mukaisesti. Multibrands pitää huolta henkilötiedoistasi sekä määrittelee niiden käsittelyn ja käytön. Tämä tietosuojakäytäntö määrittelee tavat, jolla me suojelemme ja käsittelemme kyseisiä tietoja. Lue käytäntö huolella. Jos et hyväksy sen sisältöä, suosittelemme keskeyttämään palveluidemme käytön. Huomioithan, että henkilötietojasi voidaan säilyttää tietokannoissa, joita muut yritykset voivat käyttää Multibrandsin puolesta. Kyseiset osapuolet noudattavat kuitenkin toiminnassaan tässä linjauksessa määriteltyjä standardeja.

MITÄ TIETOJA VÄLITÄT MEILLE?

Tämä sivusto ei vaadi rekisteröintiä, joten voit vierailla sivustolla ja käyttää sitä ilman henkilötietojen lähettämistä vaativaa tunnistautumisprosessia. Voit liittyä sähköpostilistallemme ilmoittamalla sähköpostiosoitteesi ja saada tietoa kampanjoista, bonuksista, vinkeistä ja muista uutisista. Voit poistua listalta milloin vain painamalla viesteissä näkyvää "Peruuta tilaus" -painiketta tai ottamalla meihin yhteyttä. Jos otat meihin yhteyttä sähköpostilla, puhelimitse tai sivustolla olevan lomakkeen tai kirjeen välityksellä, voimme säilyttää kopion kyseisestä kirjeenvaihdosta.

MITÄ TIETOJA KERÄÄMME?

Keräämme automaattisesti tiettyjä tietojasi, kuten IP-osoitteesi, vierailuajankohtasi, käyttämäsi laitteen tiedot, käyttämäsi ohjelmiston tai selaimen tiedot sekä tiedon käyttämäsi laitteen käyttöjärjestelmästä. Lisäksi keräämme tietoa sivuista, joita olet sivustollamme selannut sekä klikkauksista, joita teet sivuillamme. Jos käytät palvelujamme mobiililaitteelta, keräämme tunnistamista varten käyttämäsi mobiililaitteen tiedot sekä sen asetukset ja tiedot muista järjestelmän toiminnoista.

MIHIN KÄYTÄMME HENKILÖTIETOJA?

Analysoimme keräämämme tiedot, jotta voimme parantaa palvelumme laatua sekä ymmärtää paremmin, miten palvelujamme käytetään. Voimme raportoida kolmansille osapuolille käyttäjien käyttäytymisestä sivustollamme tiivistetysti, mutta tällöin pidämme huolen siitä, ettei yhtäkään yksilöä pystytä tunnistamaan. Jos olet ilmoittanut meille haluavasi tietynlaista yhteydenottoa taholtamme, voimme lähettää sähköpostitse kampanjatietoa valitsemistasi tuotteista ja palveluista. Henkilötietojasi ei tulla jakamaan markkinointitarkoituksissa kolmansille osapuolille ilman aikaisempaa suostumustasi.

TIETOJENKÄSITTELYLAIT

Henkilötietojen käsittelyn oikeudellinen perusta on esitelty yleisen tietosuoja-asetuksen (General Data Protection Regulation) kuudennen (6.) artiklan kohdassa 1. Voimme käsitellä tietojasi ainoastaan silloin, jos olet antanut juuri kyseistä käyttötarkoitusta varten erillisen suostumuksen. Voit kuitenkin peruuttaa suostumuksesi milloin vain ottamalla meihin yhteyttä tai painamalla lähettämämme sähköpostin "Peruuta tilaus" -painiketta. Henkilötietoja voidaan myös käsitellä niissä tilanteissa, jossa olet osallisena sopimuksen solmimisessa; jossa olemme laillisesti velvoitettuja käsittelemään henkilötietojasi; ja jolloin henkilötietojesi käsittelyä vaaditaan meidän tai kolmannen osapuolen harjoittamien laillisten etujen takia, paitsi silloin, kun tunnistettavissa olevan henkilön perusoikeudet eivät sitä salli.

TIETOA EVÄSTEISTÄ

Evästeet ovat tietokoneellasi tai muilla laitteillasi olevia tiedostoja, jotka sisältävät ja muistavat tietyillä verkkosivustoilla tekemäsi toiminnot. Voit lukea lisää tietoa evästeistä ja niiden toiminnasta seuraavasta linkistä: http://ec.europa.eu/ipg/basics/legal/cookies/index_en.htm Käytämme evästeitä kohentamaan palveluamme ja parantaaksemme käyttäjäkokemustasi. Vierailemalla sivustollamme, annat meille valtuuden käyttää evästeitä. Käyttämäsi selaimen asetuksista voit hallita evästeitä, poistaa niitä tai ottaa ne pois käytöstä. Löydät lisätietoa aiheesta selaimesi ohjeosiosta. Muita hyödyllisiä selainten evästeoppaita löytyy seuraavien linkkien takaa:

ERILAISET EVÄSTEET "Ensimmäisen osapuolen evästeet" ovat sivustoa hallinnoivan toimijan eli esimerkiksi tässä tapauksessa meidän, Multibrandsin, määrittämiä. "Kolmannen osapuolen evästeiksi" kutsutaan niitä evästeitä, joita kolmannet osapuolet käyttävät sivustollamme tai sovelluksissamme meidän luvallamme. Alta voit lukea lisää tietoa yleisimmistä käyttämistämme evästeistä.

  • Google Analytics – Googlen asettama. Kyseessä on kolmannen osapuolen eväste, jonka kautta saamme tietoa sivustovierailustasi, esim. sijaintisi, vierailun ajankohdan, avaamasi sivut ja sen, mitä kautta klikkasit sivustolle sisään. Tämä eväste tallennetaan kahden vuoden ajaksi.
  • Facebookin yhteisöliitännäinen – Tätä evästettä käytetään kohdennetun mainonnan lähettämiseen, joka perustuu sivustolla tapahtuvaan toimintaasi. Eväste säilytetään kuuden kuukauden ajan. Voimme käyttää Facebookin yhteisöliitännäisiä mainosten lähettämiseen sähköpostilistalle keräämiimme sähköpostiosoitteisiin. Saadaksesi lisätietoa siitä, kuinka Facebookin mainonnan voi poistaa käytöstä, vieraile sivustolla: https://www.facebook.com/help/1075880512458213/?helpref=hc_fnav
  • Huomioi, että sivustollamme olevat mainostajat voivat puolestaan käyttää evästeitä omilla verkkosivuillaan, jonne mainokset johdattavat. Emme voi kontrolloida kyseistä toimintaa muilla kuin omalla verkkosivustollamme.

Mahdolliset lisäkysymykset, jotka koskevat henkilötietojen käyttämistä, tätä tietosuojakäytäntöä tai mitä vain eväste- tai turvallisuusasiaa, voit lähettää suoraan sähköpostiosoitteeseemme: info@multibrands.com.